2013. április 9., kedd

Miért Kezdj A Miérttel?


Ez a könyv azoknak íródott, akik másokat akarnak inspirálni és azoknak akik találni akarnak valakit aki őket inspirálja.
Simon Sinek egy vezető mozgalom egy olyan világ építésében, ahol a legtöbbünket inspirálja az a munka amit végzünk. Milliók látták már a videóját a TED.com-on arról, mennyire fontos, hogy tudjuk, mit miért csinálunk. A KEZDJ A MIÉRT-tel még
mélyebre viszi ezt a koncepciót.
Bárki és bármelyik szervezet meg tudja mondani mit csinál; néhányan eltudják mondani hogyan csinálnak ők dolgokat másként vagy jobban; de csak nagyon kevesen tudják
egyértelműen elmondani a miértet. A MIÉRT nem a több pénz vagy a profit - azok eredmények. A MIÉRT az, ami minket és a körülöttünk lévőket inspirálja.
Martin Luther King Jr.-tól Steve Jobs-on át a Wright Fivérekig, a KEZDJ A MIÉRT- tel bemutatja, hogy azok a vezetők akik inspirálnak mind ugyanúgy gondolkodnak, cselekednek és kommunikálnak - teljesen ellenkezőleg mint mások. Életből vett történetek széles palettáján keresztül biztosít egy vázat amire szervezeteket lehet építeni, mozgalmakat lehet vezetni és embereket lehet inspirálni - és mindez a MIÉRT-tel kezdődik.

“ A Kezdj A Miérttel az egyik leghasznosabb és legerőteljesebb könyv amit évek óta olvastam. Egyszerű és elegáns, megmutatja hogyan érdemes a vezetőknek vezetni.”
William Ury, A sikeres tárgyalás alapjai társszerzője

“ A Kezdj A Miért-tel felszította bennem a lángot. Ez a könyv a kiválóság korábban elérhetetlennek tűnő szintjeire vezethet Téged."
Chuck Horner Tábornok,a légierő parancsnoka, Sivatagi Vihar


“ Mindegyik történet arra késztet, hogy a dolgokat egy teljesen másik szemszögből lásd. Egy szemszögből, ahonnan tisztán látszik az igazság”
Mokhtar Lamani, korábbi nagykövet, iraki különmegbízott

A könyv megrendelhető az alábbi linken:

Bookline
Az első kiadás könyveiből antikvár példányok elérhetőek: ITT

1 megjegyzés:

  1. Az elmúlt néhány hétben az életem részévé vált, hogy foglalkozzam Simon Sinek könyvével, mert részt vettem a magyar kiadás munkálataiban. Hosszasan sorolhatnám miért ajánlom mindenkinek az elolvasását, de a legfontosabb üzenete, hogy segít mindenkinek abban, hogy megtalálja a saját helyét a MIT-HOGYAN-MIÉRT kérdésekkel kapcsolatban. És amikor ez mindenki számára világossá válik, sokkal könnyebben tud tisztán látni és cselekedni az életében és ösztönösen képes lesz arra, hogy inspiráljon másokat.

    VálaszTörlés